Stichting Roi


Dave en Bernadette Fredriksz zijn de oprichters van Christengemeente Adelaarsnest. Na 13 jaar voorganger te zijn geweest hebben Dave en Bernadette het leiderschap van Jeugdkerk Adelaarsnest in september 2008 overgedragen aan Bruce en Angelique Wijnen, die nu de voorgangers zijn van HOPE. 

 

Dave en Bernadette zijn in maart 2009 samen met Andrew Shearman een school gestart waar jonge leiders worden getraind. Deze school, G42 Leadership Academy is gevestigd in Spanje.

Het trainingsprogramma duurt 6 maanden. De vakken, leadership, kingdom dreams, new covenant realities, discerning life's calling, the prophetic, the church en media & ministry zijn een aantal van de vakken die worden gegeven in deze 6 maanden.

Tevens wordt van de studenten verwacht dat zij in deze 6 maanden hun levensvisie presenteren. Met andere woorden 'wat is jouw droom, wat denk je dat jij moet gaan doen, of wat God's roeping is voor jouw leven'. En dat kan heel erg verschillend zijn. Studenten die onze school hebben afgerond werken op diverse gebieden en in verschillende landen. 

Daarnaast is Dave ook betrokken bij het RIM, een netwerk van apostolische leiders. Wat wij doen vanuit het RIM is kerken helpen, met training, ondersteuning en advies, dit alles gebaseerd vanuit een persoonlijke relatie.